Klikkaa tästä sarjisblogiini!

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Relix CD Sampler October November 2011

Jenkkiläinen Relix kertoo jo sloganissaan "It's about the music" koko ideansa; tässä aviisissa puhutaan ja kirjoitetaan ainoastaan musiikista. Eikä mistä tahansa musasta, vaan aina tuoreimmista juurikulttuurin kuulumisista, joihin sekoitetaan pieetillä tietty määrä klassikkokamaa.

Loka- ja marraskuun numerossa, joka on järjestyksessään 235., viimeksi mainittuja edustavat juuri soololevyn julkaissut Lindsey Buckingham ja jo ikämieheksi ehtinyt Glen Campbell. Herra Campbell, jonka soittajakaverilista on kuin rockin, countryn ja popin "Kuka Kukin On" -teoksesta, on sairastunut taannoin Alzheimerin tautiin. Sen takia hänen haastatteluaan on jouduttu jonkin verran stilisoimaan, mutta silti miehen uran vaiheet käsitellään tiiviisti sekä kattavasti.

Lindsey Buckingham toteaa omassa haastattelussaan "Tusk"in olevan hänen merkittävimmän albuminsa. Tämä Fleetwood Macin sielun ja ennen kaikkea loistavan kitaristin alkusyksystä julkaistu "Seeds We Sow" on kyllä hyvin vakuuttava näyttö miehen kyvyistä.

Relixin ehdottomasti hauskinta antia jokaisen numeron mukana tuleva cd-levy, joka sisältää parikymmentä biisiä lähinnä täysin uusilta artisteilta. Näistä lähes kaikki ovat Suomessa liki tuntemattomia tapauksia, joten suosittelen lehden tilaamista kaikille, joita tajunnanlaajennus positiivisella tavalla kiinnostaa.

Loka- ja marraskuun rompulla esiintyvät;

Funktional Flow - Mothman Chant
Dank Sinatra - 80's Dude
Gigi Love - Ageless Beauty
Tropidelic - Psycho
Lucid - Styles of the Smooth
Otis Grove - Monark
Real Estate - It's Real
Wilco - Dawned On Me
Holy Water Buffalo - I'm Alright
Fear Nuttin Band - Rebel
James Justin and Co - Dark Country
Honest Monday - Fargo
Mariana Bell - Virginia Clay
Brett Ryan Stewart - Bring Your Love Back Home

Ei kommentteja: